Mr M.L. Wierstra

Mr M.L. Wierstra LinkedIN Mr M.L. Wierstra E-mail Telefoon

wierstra@salomonsbeelaerts.nl   +31(0)70 351 21 24

Mr M.L. Wierstra (Maartje) heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en aan de Universiteit Utrecht waar zij de masters privaatrecht - met de nadruk op familierecht - en strafrecht behaalde. Tijdens haar studie heeft zij door stages ervaring opgedaan in de advocatuur in zowel binnen- als buitenland. In 2012 is Maartje als advocaat beëdigd en zij heeft gewerkt bij Maaldrink Vermeulen Grooss Advocaten en vervolgens bij Beelaerts Advocaten. Na ruim drie jaar werkzaam te zijn geweest bij Salomons Van der Valk Advocaten houdt zij inmiddels sinds 1 januari 2020 praktijk bij Salomons Beelaerts Advocaten.

Maartje is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij heeft een gevarieerde praktijk en houdt zich bezig met het adviseren en procederen over (echt)scheidingszaken en daaraan gerelateerde onderwerpen, zoals onder meer op het gebied van gezag, verdeling van zorg- en opvoeding en alimentatie. Ook als mediator staat zij cliënten in deze zaken bij.

Maartje is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.

Daarnaast is Maartje gespecialiseerd in het strafrecht. Zij behandelt uiteenlopende strafzaken, zoals diefstal, (huiselijk) geweld, drugszaken, verkeerszaken, zedenzaken en levensdelicten.

Maartje is bevlogen en resultaatgericht. Met haar ervaring en eerlijkheid zorgt zij dat u optimaal wordt bijgestaan.

Maartje heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen- en Familierecht

- Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.